Хоровац, або вірменський шашлик – традиційна страва вірменської кухні, в рецепт вірменського шашлику входить свинина, а готують хоровац на мангалі або в тандирі.
Тушкована баранина з квасолею – одна з традиційних страв американської кухні, у цій страві дуже добре поєднується смак молодої баранини та вареної квасолі.
Солодкий вірменський плов з родзинками та сухофруктами – традиційний рецепт вірменської кухні, за таким рецептом солодкий плов у Вірменії готують на Великдень та інші свята.
Тушкована яловича печінка в сметані готується за досить простим рецептом французької кухні, при цьому готова яловича печінка виходить соковитою і дуже смачною.
Азербайджанський плов із родзинками – один із рецептів солодкого плову, цей плов готується за рецептом азербайджанської кухні, в рецепт плову м'ясо не входить.
Відварена солонина під соусом з хроном– традиційна страва шведської кухні, відварена солонина під соусом з хріном є дуже ситною та смачною шведською стравою.
Плов із гарбузом та фруктами – один із традиційних рецептів плову узбецької кухні, в даному випадку узбецький плов вегетаріанський – у ньому немає м'яса.
Рецепт баранини, тушкованої з овочами, за рецептом британської кухні, включає багато різних інгредієнтів, і це робить баранину з овочами дуже смачною стравою.
Плов з бараниною та гранатом – один із традиційних рецептів азербайджанської кухні, в Азербайджані готують найрізноманітніший плов, у тому числі і з бараниною.
Узбецький плов – традиційна страва узбецької кухні, узбецький плов широко відомий не тільки в Узбекистані, його готують у багатьох інших країнах світу.
Азербайджанський шашлик з яловичини готується за традиційним рецептом азербайджанської кухні та подається на стіл з великою кількістю овочів та зелені.
Рецепт долми по-ташкентськи трохи складніший, ніж звичайні рецепти долми – до нього входить долма з виноградного листя та фарширований болгарський перець.