Баранина, тушкована з овочами

Рецепт баранини, тушкованої з овочами
Рейтинг: 4.3 Голосів: 11

Час приготування: 1 год 30 хв

Вихід рецепту: 4 порцій

Рецепт баранини, тушкованої з овочами

Рецепт баранини, тушкованої з овочами, за рецептом британської кухні, включає багато різних інгредієнтів, і це робить баранину з овочами дуже смачною та ароматною стравою, яку обов'язково варто приготувати.

Інгредієнти рецепту баранини, тушкованої з овочами

Баранина
500
г
Картопля
600
г
Цибуля ріпчаста
1
шт.
Морква
2
шт.
Ріпа
1
шт.
Капуста
200
г
Лавровий лист
1-2
шт.
Гвоздика
4-5
шт.
Перець горошок
5-8
шт.

Рецепт приготування баранини, тушкованої з овочами

Баранина, тушкована з овочами, може бути приготовлена за таким рецептом британської кухні. Баранину промити, нарубати невеликими шматками, при цьому кістки не видаляти, залити 2-3 склянками гарячої води, накрити кришкою та поставити на вогонь.

Картоплю очистити, промити та додати до баранини, коли вода закипить. Додати сіль та варить 1 годину. Після часу баранину перекласти в неглибоку каструлю.

Капусту очистити та промити, моркву очистити, промити та нарізати кубиками, цибулю, ріпу та картопля, нарізати часточками. Підготовлені овочі перекласти до баранини, додати лавровий лист, перець горошок та гвоздику.

Картопля, що варилася в бульйоні протерти крізь сито, з'єднати з процідженим бульйоном та влити в м'ясо та овочі.

Поставити на повільний вогонь та варити 30-40 хвилин. Під час подачі на стіл посипати рубаною зеленню.