Соус із гірчиці з каперсами
Соус із гірчиці з каперсами готується дуже просто, подають соус із гірчиці з каперсами до холодної риби – щукі, осетра, лососю чи іншого виду риби.
Шоколадний соус
Шоколадний соус можна приготувати за наступним рецептом, рецепт шоколадного соусу шоколад не входить, зате входить какао, молоко та інші інгредієнти.
Сухарний соус
Сухарний соус – трохи специфічний соус, який подається до спаржі та цвітної капусти, в рецепт сухарного соусу входять сухарі та вершкове масло.
Соус із червоного вина
Соус з червоного вина готується за наступним, досить простим рецептом – до нього входять червоне вино, цукор, вода та картопляний крохмаль.
Соус тартар
Соус тартар – традиційний французький соус, приготовлений за рецептом французької кухні, соус тартар добре підійде до різних м'ясних та рибних страв.
Соус сабайон
Соус сабайон – один із традиційних солодких соусів французької кухні, в рецепт соусу сабайон входять яєчні жовтки, цукор, лимонний сік та біле вино.
Соус голландський
Рецепт голландського соусу досить простий, для його приготування необхідні вершкове масло, яйця, вода, сіль та лимонний сік.
Соус ткемалі
Соус ткемалі – традиційний рецепт грузинської кухні, у рецепт цього соусу входить алича – цей грузинський соус виходить дуже смачним.
Сметанний соус із хріном
Сметанний соус з хроном – традиційний шведський соус, у шведській кухні широко використовуються соуси на основі хрону та інших інгредієнтів.
Соус вінегрет
Соус вінегрет, також відомий під назвами вінегретна або французька заправка, є дуже простим соусом.
Білий соус
Білий соус для відвареного м'яса можна приготувати із простих інгредієнтів дуже швидко за простим рецептом.
Ванільний соус
Ванільний соус – один із солодких десертних соусів, який добре підходить до різної випічки, фруктів, морозива та інших десертних страв.
Соус майонез
Соус майонез цілком можна приготувати в домашніх умовах з олії, яєць та оцту.