Соус із червоного вина
Час приготування: 45 хв
Вихід рецепту: 6 порцій
Рецепт соусу з червоного вина
Соус з червоного вина готується за наступним, досить простим рецептом – до нього входять червоне вино, цукор, вода та картопляний крохмаль.
Інгредієнти рецепту соусу з червоного вина
Вино червоне
0,5
склянка
Цукор
3/4
склянка
Картопляний крохмаль
1
ч.л.
Вода
0,5
склянка
Рецепт приготування соусу з червоного вина
Соус із червоного вина готується за наступним рецептом. У вино влити воду, додати лимонну цедру, закип'ятити, додати картопляний крохмаль, попередньо розведений в 1/4 склянки води.
Після цього всипати цукор, та, не знімаючи з вогню, періодично помішуючи, варити до повного розчинення цукру. Подають соус із червоного вина в холодному або гарячому вигляді.