Перейти до основного вмісту

Соус із червоного вина

Рейтинг: 4.2 Голосів: 5

Час приготування: 45 хв

Вихід рецепту: 6 порцій,

Рецепт соусу з червоного вина

Соус з червоного вина готується за наступним, досить простим рецептом – до нього входять червоне вино, цукор, вода та картопляний крохмаль.

Інгредієнти рецепта

Вино червоне
0,5
склянка
Цукор
3/4
склянка
Картопляний крохмаль
1
ч.л.
Вода
0,5
склянка

Рецепт приготування

Соус із червоного вина готується за наступним рецептом. У вино влити воду, додати лимонну цедру, закип'ятити, додати картопляний крохмаль, попередньо розведений в 1/4 склянки води.

Після цього всипати цукор, та, не знімаючи з вогню, періодично помішуючи, варити до повного розчинення цукру. Подають соус із червоного вина в холодному або гарячому вигляді.