Перейти до основного вмісту

Соус із гірчиці з каперсами

Рейтинг: 4.3 Голосів: 13

Час приготування: 30 хв

Вихід рецепту: 2 порцій,

Рецепт соусу з гірчиці з каперсами

Соус із гірчиці з каперсами готується дуже просто, подають соус із гірчиці з каперсами до холодної риби – щукі, осетра, лососю чи іншого виду риби. Рецепт соусу з гірчиці з каперсами включає небагато інгредієнтів, такий соус легко приготувати в домашніх умовах.

Інгредієнти рецепта

Яйця
2
шт.
Гірчиця
0,5
ст.л.
Олія рослинна
2
ст.л.
Оцет
2-3
ст.л.
Каперси
1
ст.л.
Цукор
0,5
ч.л.

Рецепт приготування

Соус із гірчиці з каперсами можна приготувати за таким рецептом. Яйця відварити, жовтки протерти крізь сито, а потім до білого розтерти з гірчицею, додаючи цукор, сіль та рослинну олію.

Після того як жовтки розітруться, розвести оцтом, додати каперси та дрібно нарубані яєчні білки. Соус із гірчиці з каперсами готовий.

Подають соус із гірчиці з каперсами до холодної риби – щукі, осетрині, лососини та інших видів риби. Також можна соус із гірчиці з каперсами подавати і до консервованої у власному соку риби.