Соус із гірчиці з каперсами
Час приготування: 30 хв
Вихід рецепту: 2 порцій
Рецепт соусу з гірчиці з каперсами
Соус із гірчиці з каперсами готується дуже просто, подають соус із гірчиці з каперсами до холодної риби – щукі, осетра, лососю чи іншого виду риби. Рецепт соусу з гірчиці з каперсами включає небагато інгредієнтів, такий соус легко приготувати в домашніх умовах.
Інгредієнти рецепту соусу з гірчиці з каперсами
Рецепт приготування соусу з гірчиці з каперсами
Соус із гірчиці з каперсами можна приготувати за таким рецептом. Яйця відварити, жовтки протерти крізь сито, а потім до білого розтерти з гірчицею, додаючи цукор, сіль та рослинну олію.
Після того як жовтки розітруться, розвести оцтом, додати каперси та дрібно нарубані яєчні білки. Соус із гірчиці з каперсами готовий.
Подають соус із гірчиці з каперсами до холодної риби – щукі, осетрині, лососини та інших видів риби. Також можна соус із гірчиці з каперсами подавати і до консервованої у власному соку риби.