Варення з айви по-узбецьки
Варення з айви – традиційний рецепт узбецької кухні, така заготівля на зиму довго зберігає натуральний смак та аромат айви.
Квашена капуста
Квашена капуста – традиційний рецепт німецької кухні, таку заготівлю на зиму можна легко приготувати за цим рецептом, використовуючи лише капусту, сіль та воду.
Варення з абрикосів
Рецепт варення з абрикосів дуже простий, щоб приготувати таке варення, знадобляться лише абрикоси, цукор, вода та трохи часу.
Мариновані помідори
Мариновані помідори – рецепт заготівлі на зиму цих смачних овочів, мариновані помідори відрізняються оригінальним смаком та довго зберігаються.
Огірки мариновані
Мариновані огірки – один з варіантів заготівлі огірків на зиму з оцтом як консервант, за цим рецептом виходять смачні хрусткі мариновані огірки.
Капуста маринована
Маринована капуста є одним із способів заготовити на зиму цей смачний овоч, маринована капуста за цим рецептом готується швидко та просто.