Малосольні огірки
Час приготування: 30 хв
Вихід рецепту: 12 порцій
Рецепт малосольних огірків
Малосольні огірки – традиційний рецепт української кухні, малосольні огірки готуються дуже швидко та одразу готові для споживання. Рецепт малосольних огірків дуже простий – до нього входять огірки, часник, зелена цибуля та кріп. Малосольні огірки не призначені для тривалого зберігання, їх краще вживати відразу, як тільки вони будуть готові.
Інгредієнти рецепту малосольних огірків
Рецепт приготування малосольних огірків
Малосольні огірки можна приготувати за таким рецептом української кухні. Огірки добре помити, відрізати в них кінчики з обох боків. Якщо огірки великі, можна розрізати їх на кільця завтовшки 2,5-3 см – так малосольні огірки приготуються швидше.
Гострий перець нарізати кільцями. Часник очистити та дрібно порізати. Дрібно прорізати кріп та зелену цибулю.
У добре помиті скляні банки укласти підготовлені огірки, перекладаючи подрібненим перцем, часником, зеленню та пересипаючи сіллю.
Накрити банки поліетиленовими кришками та поставити на сонячне місце, можна на підвіконня.
Через 1 або 2 доби малосольні огірки будуть готові, можна відразу ж вживати їх у їжу. Малосольні огірки – відмінна закуска та добавка до будь-якої страви.