Перейти до основного вмісту

Рецепти закусок

Рецепт паштету з яловичої печінки Паштет із яловичої печінки

Паштет з яловичої печінки – нескладна у приготуванні страва української кухні, яку кожен може приготувати в домашніх умовах.

Рецепт солоного сала Солоне сало

Солоне сало – дуже простий рецепт української кухні, проте поряд з українським борщем солоне сало є візитною карткою української кулінарії.

Рецепт грузинського паштету з квасолі Грузинський паштет із квасолі

Паштет із квасолі – один із рецептів грузинської кухні, рецепт паштету з квасолі дуже простий і легкий у приготуванні, а сам паштет – дуже смачна грузинська закуска.

Рецепт форшмаку Форшмак

Форшмак – традиційна страва єврейської кухні, існує безліч рецептів цієї страви, які відрізняються інгредієнтами, що входять до рецепту форшмаку.

Рецепт ікри з баклажанів Ікра з баклажанів

Ікра з баклажанів – одна з традиційних страв грузинської кухні, готується ікра з баклажанів дуже просто, в рецепт ікри з баклажанів входить мінімум інгредієнтів.

Рецепт волованів із грибами Воловани з грибами

Воловані з грибами за рецептом французької кухні репрезентують невеликі стаканчики з листкового тіста, заповнені грибною начинкою.

Рецепт шинки у молочному желе Шинка в молочному желе

Шинка в молочному желе – один із численних рецептів французької кухні, ця страва відрізняється гарним смаком та при цьому виглядає дуже апетитно.