Рецепти закусок

Рецепт баклажанів з помідорами та часником Баклажани з помідорами та часником

Баклажани з помідорами та часником – один із численних рецептів грузинської кухні, легка та смачна літня страва, яку дуже легко приготувати.

Смажене сало Смажене сало

Смажене сало за таким рецептом можна легко та швидко приготувати, це дуже смачна закуска, яка добре поєднується з картоплею та підійде до міцних спиртних напоїв.

Рецепт паштету з яловичої печінки Паштет із яловичої печінки

Паштет з яловичої печінки – нескладна у приготуванні страва української кухні, яку кожен може приготувати в домашніх умовах.

Рецепт солоного сала Солоне сало

Солоне сало – дуже простий рецепт української кухні, проте поряд з українським борщем солоне сало є візитною карткою української кулінарії.

Рецепт грузинського паштету з квасолі Грузинський паштет із квасолі

Паштет із квасолі – один із рецептів грузинської кухні, рецепт паштету з квасолі дуже простий і легкий у приготуванні, а сам паштет із квасолі по-грузинськи – дуже смачна грузинська закуска.

Рецепт форшмаку Форшмак

Форшмак – традиційна страва єврейської кухні, існує безліч рецептів цієї страви, які відрізняються інгредієнтами, що входять до рецепту форшмаку.

Рецепт ікри з баклажанів Ікра з баклажанів

Ікра з баклажанів – одна з традиційних страв азербайджанської кухні, готується ікра з баклажанів дуже просто, в рецепт ікри з баклажанів входить мінімум інгредієнтів.

Копчене сало Копчене сало

Копчене сало – традиційний рецепт української кухні, в Україні готують безліч різноманітних страв зі свинячого сала та копчене сало – одна з таких закусок.

Рецепт волованів із грибами Воловани з грибами

Воловані з грибами за рецептом французької кухні репрезентують невеликі стаканчики з листкового тіста, заповнені грибною начинкою.

Рецепт шинки у молочному желе Шинка в молочному желе

Шинка в молочному желе – один із численних рецептів французької кухні, ця страва відрізняється гарним смаком та при цьому виглядає дуже апетитно.