Воловани з грибами

Час приготування: 40 хв
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт волованів із грибами
Воловани з грибами являють собою невеликі стаканчики з листкового тіста, заповнені тушкованими грибами. Рецепт волованів з грибами є традиційним рецептом французької кухні, воловани виготовляються з двох шарів листкового тіста і можуть мати будь-яку форму – круглу, квадратну або іншу. У верхньому шарі тіста є отвір, який заповнюється різноманітною начинкою, у даному разі – тушкованими грибами.
Інгредієнти рецепту волованів із грибами
Рецепт приготування волованів із грибами
Воловани з грибами можна приготувати за таким рецептом французької кухні. З листкового приготувати воловани будь-якої форми, для цього рецепту можна використовувати готове листкове тісто.
Потрібно нарізати або висікти за допомогою форми однорідні шматочки листкового тіста, в половині з них потрібно зробити отвір.
Потім шматочки тіста з отвором укладаються поверх шматочків без отворів, для їхнього скріплення використовується яєчний білок.
Окремо потрібно згасити гриби у сметані.
Щоб воловани не розмокли, грибна начинка вміщується в них перед подачею на стіл.