Перейти до основного вмісту

Воловани з грибами

Рецепт волованів із грибами
Рейтинг: 4.3 Голосів: 7

Час приготування: 40 хв

Вихід рецепту: 4 порцій

Рецепт волованів із грибами

Воловани з грибами являють собою невеликі стаканчики з листкового тіста, заповнені тушкованими грибами. Рецепт волованів з грибами є традиційним рецептом французької кухні, воловани виготовляються з двох шарів листкового тіста і можуть мати будь-яку форму – круглу, квадратну або іншу. У верхньому шарі тіста є отвір, який заповнюється різноманітною начинкою, у даному разі – тушкованими грибами.

Інгредієнти рецепту волованів із грибами

Листкове тісто
250
г
Гриби
500
г
Сметана
150
мл
Яєчний білок
1
шт.
Перець чорний мелений
Сіль

Рецепт приготування волованів із грибами

Воловани з грибами можна приготувати за таким рецептом французької кухні. З листкового приготувати воловани будь-якої форми, для цього рецепту можна використовувати готове листкове тісто.

Потрібно нарізати або висікти за допомогою форми однорідні шматочки листкового тіста, в половині з них потрібно зробити отвір.

Потім шматочки тіста з отвором укладаються поверх шматочків без отворів, для їхнього скріплення використовується яєчний білок.

Окремо потрібно згасити гриби у сметані.

Щоб воловани не розмокли, грибна начинка вміщується в них перед подачею на стіл.