Перейти до основного вмісту

Грузинський паштет із квасолі

Рецепт грузинського паштету з квасолі
Рейтинг: 4.7 Голосів: 8

Час приготування: 1 год

Вихід рецепту: 2 порцій

Рецепт грузинського паштету з квасолі

Паштет із квасолі – один із рецептів грузинської кухні. Рецепт паштету з квасолі дуже простий і легкий у приготуванні, до нього входить мінімум інгредієнтів, а сам паштет із квасолі по-грузинськи – дуже смачна грузинська закуска.

Інгредієнти рецепту грузинського паштету із квасолі

Квасоля
1
склянка
Олія рослинна
2-3
ст.л.
Цибуля ріпчаста
1
шт.
Оцет
Перець чорний мелений
Сіль

Рецепт приготування грузинського паштету із квасолі

Паштет із квасолі виготовляється за таким рецептом грузинської кухні. Квасолю промити та замочити у воді до набухання.

Коли квасоля набухне, її необхідно відварити, а потім протерти.

Цибулю почистити, дрібно нарізати, обсмажити на рослинній олії.

Змішати цибулю з протертою квасолею, додати оцет, перець, сіль і все добре перемішати.

Приготовлений паштет із квасолі потрібно охолодити, а потім можна подавати на стіл.