Грузинський паштет із квасолі
Час приготування: 1 год
Вихід рецепту: 2 порцій
Рецепт грузинського паштету з квасолі
Паштет із квасолі – один із рецептів грузинської кухні. Рецепт паштету з квасолі дуже простий і легкий у приготуванні, до нього входить мінімум інгредієнтів, а сам паштет із квасолі по-грузинськи – дуже смачна грузинська закуска.
Інгредієнти рецепту грузинського паштету із квасолі
Квасоля
1
склянка
Олія рослинна
2-3
ст.л.
Цибуля ріпчаста
1
шт.
Оцет
Перець чорний мелений
Сіль
Рецепт приготування грузинського паштету із квасолі
Паштет із квасолі виготовляється за таким рецептом грузинської кухні. Квасолю промити та замочити у воді до набухання.
Коли квасоля набухне, її необхідно відварити, а потім протерти.
Цибулю почистити, дрібно нарізати, обсмажити на рослинній олії.
Змішати цибулю з протертою квасолею, додати оцет, перець, сіль і все добре перемішати.
Приготовлений паштет із квасолі потрібно охолодити, а потім можна подавати на стіл.