Шинка в молочному желе

Рецепт шинки у молочному желе
Рейтинг: 4.4 Голосів: 5

Час приготування: 30 хв

Вихід рецепту: 2 порцій

Рецепт шинки у молочному желе

Шинка в молочному желе за рецептом французької кухні відрізняється гарним смаком та виглядає дуже апетитно. Рецепт шинки в молочному желе включає небагато інгредієнтів – саму шинку та компоненти желе – желатин, молоко, борошно та вершкове масло.

Інгредієнти рецепту шинки у молочному желе

Шинка
200
г
Борошно пшеничне
1,5
ст.л.
Масло вершкове
1,5
ст.л.
Молоко
2
склянок
Желатин
10
г
Листя салату
Гірчиця
Сіль

Рецепт приготування шинки у молочному желе

Шинка в желе може бути приготовлена за рецептом. Масло розтопити на слабкому вогні, додати борошно, та, безперервно помішуючи, влити молоко. Масло-молочну суміш варити на маленькому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин.

Желатин розмочити в холодній воді та додати отриманий молочний соус, добре перемішати, до повного розчинення желатину. Коли желатин розчиниться, додати до смаку гірчицю та посолити.

Шинку без жиру дрібно нарізати, додати в підготовлений соус, перемішати, викласти у форму і охолодити.

Після того, як шинка застигне, опустити форму в гарячу воду, перевернути і викласти шинку в желе на блюдо, вистелене листям салату.