Ікра з баклажанів

Час приготування: 40 хв
Вихід рецепту: 2 порцій
Рецепт ікри з баклажанів
Ікра з баклажанів – одна з традиційних страв азербайджанської кухні, готується ікра з баклажанів дуже просто. У рецепт ікри з баклажанів входить мінімум інгредієнтів – помідори, цибуля та рослинна олія, не рахуючи самих баклажанів.
Інгредієнти рецепту азербайджанської ікри з баклажанів
Рецепт приготування ікри з баклажанів
Ікру з баклажанів можна приготувати за таким рецептом азербайджанської кухні. Баклажани помити, запекти або зварити, шкірку зняти, а м'якоть дрібно порубати.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати та обсмажити на олії з дрібно нарізаним помідором.
Помідорно-цибулеву піджарку з'єднати з м'якоттю баклажанів, посолити, поперчити, додати трохи оцту та рослинну олію.
Все добре перемішати, а потім злегка проварити для видалення зайвої вологи. Подають ікру з баклажанів охолодженою.