Капуста маринована
Час приготування: 40 хв
Вихід рецепту: 6 порцій , 1 кг
Рецепт маринованої капусти
Маринована капуста за рецептом німецької кухні є одним із способів заготовити на зиму цей смачний овоч, маринована капуста за цим рецептом готується швидко та просто. Як консервант у цьому рецепті маринованої капусти використовується оцет. Маринована капуста довго зберігається і зберігає свій смак та корисні властивості протягом тривалого часу.
Інгредієнти рецепту маринованої капусти
Рецепт приготування маринованої капусти
Приготувати мариновану капусту за цим рецептом нескладно. Капусту потрібно дрібно нашаткувати та перетерти з сіллю, віджати і покласти в підготовлені банки.
В окремому посуді змішати оцет, воду, цукор, лавровий лист та перець. Маринад прокип'ятити, а коли охолоне – залити їм капусту. Банки з капустою покрити пергаментним папером, перев'язати та поставити в холод на 5-6 днів. Після закінчення часу маринована капуста буде готова.