Варення з яблук
Час приготування: 2 год 30 хв
Вихід рецепту: 12 порцій
Рецепт варення з яблук
Варення з яблук – рецепт заготівлі яблук на зиму, рецепт варення з яблук нескладний у приготуванні і до нього входить мінімум інгредієнтів – яблука, цукор та вода.
Інгредієнти рецепту варення з яблук
Яблука
1
кг
Цукор
1
кг
Вода
3/4
склянка
Рецепт приготування варення з яблук
Яблучне варення можна приготувати за таким рецептом. Яблука помити, очистити від шкірки та видалити серцевину.
З води та цукру зварити густий сироп та перекласти в нього підготовлені яблука.
Варити яблука доти, доки вони не стануть прозорими. При варінні частина часточок може стати прозорими раніше за інших, в цьому випадку їх необхідно перекласти в окремий посуд, а решту продовжувати варити.
Щоб яблучне варення було ще ароматніше, в нього можна покласти невелику кількість ванільного цукру або цедру лимона.