Маринований виноград

Рецепт маринованого винограду
Рейтинг: 4.5 Голосів: 12

Час приготування: 30 хв

Вихід рецепту: 4 порцій

Рецепт маринованого винограду

Маринований виноград – традиційний рецепт вірменської кухні, що у Вірменії готують, у тому числі, і такі незвичайні заготовки на зиму. Рецепт маринованого винограду дуже простий, у нього, крім винограду, водить оцет, сіль та цукор. Маринований виноград легко приготувати в домашніх умовах.

Інгредієнти рецепту маринованого винограду

Виноград
1
кг
Оцет
1
склянка
Вода
2
склянка
Сіль
1
ч.л.
Цукор
1
склянка

Рецепт приготування маринованого винограду

Маринований виноград можна приготувати за таким рецептом вірменської кухні. Стиглий, але твердий виноград промити та покласти в банки.

Окремо змішати оцет із водою, цукром та сіллю, закип'ятити, а потім залити цим маринадом виноград.

Банки з маринованим виноградом покрити пергаментним папером, перев'язати та зберігати в холодному місці.