Маринований виноград
Час приготування: 30 хв
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт маринованого винограду
Маринований виноград – традиційний рецепт вірменської кухні, що у Вірменії готують, у тому числі, і такі незвичайні заготовки на зиму. Рецепт маринованого винограду дуже простий, у нього, крім винограду, водить оцет, сіль та цукор. Маринований виноград легко приготувати в домашніх умовах.
Інгредієнти рецепту маринованого винограду
Виноград
1
кг
Оцет
1
склянка
Вода
2
склянка
Сіль
1
ч.л.
Цукор
1
склянка
Рецепт приготування маринованого винограду
Маринований виноград можна приготувати за таким рецептом вірменської кухні. Стиглий, але твердий виноград промити та покласти в банки.
Окремо змішати оцет із водою, цукром та сіллю, закип'ятити, а потім залити цим маринадом виноград.
Банки з маринованим виноградом покрити пергаментним папером, перев'язати та зберігати в холодному місці.