Соус тартар
Час приготування: 15 хв
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт соусу тартар
Соус тартар – традиційний французький соус, приготовлений за рецептом французької кухні, соус тартар добре підійде до різних м'ясних та рибних страв. Рецепт соусу тартар дуже простий і включає майонез, зелену цибулю та каперси. До рецепту соусу тартар можуть входити й інші інгредієнти, наприклад – солоні огірки, петрушка, цибуля, а також діжонська гірчиця. У Франції соус тартар подається холодній рибі, вугрю, устрицям, картоплі фрі та нозі телячої.
Інгредієнти рецепту соусу тартар
Рецепт приготування соусу тартар
Соус тартар можна приготувати за таким рецептом французької кухні. Спочатку потрібно дрібно нарізати каперси, корнішони та зелену цибулю.
Потім потрібно змішати всі інгредієнти соусу, і все – французький соус тартар готовий. Подають соус тартар до холодної телятини, ростбіфу, баранини, вареного м'яса і гарячої риби смаженої у фритюрі.