Перейти до основного вмісту

Соус тартар

Рецепт соусу тартар
Рейтинг: 4.6 Голосів: 11

Час приготування: 15 хв

Вихід рецепту: 4 порцій

Рецепт соусу тартар

Соус тартар – традиційний французький соус, приготовлений за рецептом французької кухні, соус тартар добре підійде до різних м'ясних та рибних страв. Рецепт соусу тартар дуже простий і включає майонез, зелену цибулю та каперси. До рецепту соусу тартар можуть входити й інші інгредієнти, наприклад – солоні огірки, петрушка, цибуля, а також діжонська гірчиця. У Франції соус тартар подається холодній рибі, вугрю, устрицям, картоплі фрі та нозі телячої.

Інгредієнти рецепту соусу тартар

Майонез
150
мл
Корнішони
100
г
Каперси
30
г
Зелена цибуля
50
г

Рецепт приготування соусу тартар

Соус тартар можна приготувати за таким рецептом французької кухні. Спочатку потрібно дрібно нарізати каперси, корнішони та зелену цибулю.

Потім потрібно змішати всі інгредієнти соусу, і все – французький соус тартар готовий. Подають соус тартар до холодної телятини, ростбіфу, баранини, вареного м'яса і гарячої риби смаженої у фритюрі.