Перейти до основного вмісту

Білий соус

Рецепт білого соусу для відвареного м'яса
Рейтинг: 4.6 Голосів: 9

Час приготування: 20 хв

Вихід рецепту: 1 порцій

Рецепт білого соусу для відвареного м'яса

Білий соус для відвареного м'яса можна приготувати із простих інгредієнтів дуже швидко за простим рецептом. Для білого соусу знадобиться борошно, бульйон, яйця та вершкове масло. Приготувати білий соус не складно, а смак страв із його використанням значно покращиться.

Інгредієнти рецепту білого соусу для відвареного м'яса

Борошно пшеничне
1
ст.л.
Бульйон
1,5
склянок
Яйця
1
шт.
Вершкове масло
2
ст.л.
Сіль

Рецепт приготування білого соусу для відвареного м'яса

Білий соус для м'яса – відварених кролика, телятини, баранини та курятини можна приготувати за дуже простим рецептом. Борошно злегка обсмажити з 1 ст.л. вершкового масла, розвести процідженим бульйоном. Для приготування білого соусу потрібен бульйон, отриманий після варіння кролика, баранини, курки або телятини.

Варити білий соус на слабкому вогні протягом 5-10 хвилин. Після цього білий соус зняти з вогню, додати яєчний жовток, сіль, шматочок вершкового масла і добре перемішати.