Плов з гарбузом та фруктами
Час приготування: 1 год 30 хв
Вихід рецепту: 8 порцій
Рецепт плову з гарбузом та фруктами
Плов з гарбузом та фруктами – один із традиційних рецептів плову узбецької кухні, в даному випадку узбецький плов вегетаріанський – у рецепт плову з гарбузом та фруктами м'ясо не входить, але при цьому плов виходить дуже смачним.
Інгредієнти рецепту плову з гарбузом та фруктами
Рецепт приготування плову з гарбузом та фруктами
Плов з гарбузом та фруктами можна приготувати за наступним рецептом узбецької кухні. З яблук та айви зрізати шкіру, видалити насіння, розрізати на дрібні кубики і змішати з родзинками.
У каструлі розтопити частину вершкового масла, дно покрити скибочками гарбуза, всипати 1/3 промитого рису, зверху шар фруктів та засипати рештою рису.
Додати вершкове масло, що залишилося, покрити поверхню підсоленою водою, накрити кришкою і варити плов з гарбузом і фруктами на повільному вогні протягом 1 години.