Азербайджанський плов із родзинками
Час приготування: 45 хв
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт азербайджанського плову з родзинками
Азербайджанський плов із родзинками – один із рецептів солодкого плову. Цей плов готується за традиційним рецептом азербайджанської кухні, в рецепт такого плову м'ясо не входить, проте плов з родзинками виходить дуже смачним.
Інгредієнти рецепту азербайджанського плову з родзинками
Рецепт приготування азербайджанського плову з родзинками
Плов із ізюмом можна приготувати за таким рецептом азербайджанської кухні. Спочатку потрібно приготувати рис для плову. Перебраний та промитий рис залити на 10-15 хвилин окропом. Після цього перекласти рис в каструлю з киплячою водою та варити до готовності.
Окремо нагріти топлене масло, покласти в нього відварений рис, перемішати з топленим маслом, щільно накрити і смажити на повільному вогні 25-30 хвилин|.
Родзинки перебрати, промити, залити водою. Коли родзинки набухнуть підсмажити його на вершковому маслі.
При подачі азербайджанського плову з родзинками в тарілку покласти шматочок вершкового масла, засипати рисом, а зверху викласти підсмажену ізюм.