Омлет із сьомгою або лососем

Рецепт омлету з сьомгою чи лососем
Рейтинг: 4.3 Голосів: 14

Час приготування: 15 хв

Вихід рецепту: 2 порцій

Рецепт омлету з сьомгою чи лососем

Омлет із сьомгою або лососем – одна з традиційних страв шведської кухні, в цій кухні є безліч рибних страв, приготовлених за різноманітними рецептами. Рецепт омлету з сьомгою або лососем нескладний, крім сьомги та яєць до нього входять лише молоко, вершкове масло та трохи зелені, таку шведську страву дуже просто приготувати.

Інгредієнти рецепту омлету з сьомгою чи лососем

Яйця
3
шт.
Сьомга чи лосось
50
г
Молоко
1
ст.л.
Масло вершкове
1
ст.л.
Зелень

Рецепт приготування омлету з сьомгою чи лососем

Омлет із сьомгою або лососем можна приготувати за таким рецептом шведської кухні. Сьомгу чи лосось потрібно очистити від кісток та шкіри, а потім нарізати дрібними шматочками.

Яйця збити з молоком, додати в сьомгу та обсмажити на вершковому маслі.

При подачі полити омлет розтопленим вершковим маслом та прикрасити дрібно нарізаною зеленню.