Перейти до основного вмісту

Плов з бараниною та гранатом

Рецепт плову з бараниною та гранатом
Рейтинг: 4.1 Голосів: 11

Час приготування: 1 год 15 хв

Вихід рецепту: 4 порцій

Рецепт плову з бараниною та гранатом

Плов з бараниною та гранатом – один із традиційних рецептів азербайджанської кухні, в Азербайджані готують найрізноманітніший плов, у тому числі і з бараниною. Рецепт плову з бараниною та гранатом дуже простий – до нього входить рис, баранина, гранат та цибуля.

Інгредієнти рецепту плову з бараниною та гранатом

Рис
1,5
склянок
Баранина
500
г
Цибуля ріпчаста
2
шт.
Гранат
2
шт.
Масло топлене
0,5
склянка

Рецепт приготування плову з бараниною та гранатом

Баранину розрубати на невеликі шматочки, посолити, поперчити та обсмажити на олії з дрібно нарізаною цибулею.

Після обсмажування залити водою, щоб покрити баранину, всипати зерна граната, накрити кришкою і гасити доти, поки баранина не стане м'якою.

В окремому посуді відварити рис.

Готову баранину разом із соком викласти на підготовлену страву та засипати гарячим рисом.