Голубці зі свининою та рисом
Час приготування: 1 год 30 хв
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт голубців зі свининою та рисом
Голубці зі свининою та рисом – дуже смачний рецепт української кухні, голубці в Україні готують із найрізноманітнішою начинкою. Приготувавши голубці зі свининою та рисом за цим рецептом, ви ніколи не пошкодуєте ні про витрачений час, ні про використані для цієї страви інгредієнти.
Інгредієнти рецепту голубців зі свининою та рисом
Рецепт приготування голубців зі свининою та рисом
Голубці зі свининою та рисом готуються за таким рецептом української кухні. З м'яса приготувати фарш.
Рис перебрати, промити, відварити та змішати з фаршем.
Цибулю очистити, промити, дрібно нарізати та обсмажити на вершковому маслі. Обсмажену цибулю додати до фаршу, посолити, поперчити та добре перемішати.
Одночасно з приготуванням фаршу відварити цілісні листки капусти протягом 5-7 хвилин, охолодити та акуратно відбити стебла до товщини листя.
На листя капусти покласти невелику кількість фаршу, згорнути у вигляді ковбасок та обсмажити на сковороді. Обсмажені голубці перекласти в каструлю, а на сковороду влити сметану, томатну пасту, склянку води, всипати борошно, добре перемішати та закип'ятити.
Підготовленим соусом залити голубці, посолити та поставити на вогонь. Гасити голубці під кришкою на повільному вогні 30-40 хвилин.
При подачі голубці полити соусом, у якому вони тушкували, та посипати рубаною зеленню. Якщо голубці готувати без додавання сметани, то томатної пасти потрібно класти більше.