Шніцель рубаний
Час приготування: 40 хв
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт рубаного шніцелю
Рецепт рубаного шніцелю дуже простий і для його приготування не потрібно багато різних інгредієнтів. Для того, щоб приготувати рубаний шніцель за цим рецептом, необхідно лише гарне м'ясо, панірувальні сухарі, вершкове масло та спеції – сіль та перець.
Інгредієнти рецепту рубаного шніцелю
Рецепт приготування рубаного шніцелю
Шніцель рубаний готується за наступним рецептом. М'ясо промити, очистити від сухожиллів, посікти ножом або подрібнити в м'ясорубці, посолити, поперчити та сформувати 5-6 котлет товщиною 1,5 см овальної форми.
Після підготовлений шніцель обваляти в сухарях та обсмажити на розігрітій вершковій олії з двох сторін до готовності.
Викласти обсмажений шніцель на підготовлену страву, полити розтопленим вершковим маслом, а на гарнір подати відварену або смажену картоплю.