Перейти до основного вмісту

Шніцель рубаний

Рецепт рубаного шніцелю
Рейтинг: 4.3 Голосів: 14

Час приготування: 40 хв

Вихід рецепту: 4 порцій

Рецепт рубаного шніцелю

Рецепт рубаного шніцелю дуже простий і для його приготування не потрібно багато різних інгредієнтів. Для того, щоб приготувати рубаний шніцель за цим рецептом, необхідно лише гарне м'ясо, панірувальні сухарі, вершкове масло та спеції – сіль та перець.

Інгредієнти рецепту рубаного шніцелю

М'ясо
500
г
Сухарі паніровочні
0,5
склянка
Масло вершкове
2
ст.л.
Перець чорний мелений
Сіль

Рецепт приготування рубаного шніцелю

Шніцель рубаний готується за наступним рецептом. М'ясо промити, очистити від сухожиллів, посікти ножом або подрібнити в м'ясорубці, посолити, поперчити та сформувати 5-6 котлет товщиною 1,5 см овальної форми.

Після підготовлений шніцель обваляти в сухарях та обсмажити на розігрітій вершковій олії з двох сторін до готовності.

Викласти обсмажений шніцель на підготовлену страву, полити розтопленим вершковим маслом, а на гарнір подати відварену або смажену картоплю.