Рагу з баранини з картоплею
Час приготування: 2 год 30 хв
Вихід рецепту: 6 порцій
Рецепт рагу з баранини з картоплею
Рецепт рагу з баранини з картоплею не відрізняється простотою, в цю страву входить безліч інгредієнтів, але приготовлена за цим рецептом баранина виходить дуже смачною.
Інгредієнти рецепту рагу з баранини з картоплею
Рецепт приготування рагу з баранини з картоплею
Рагу з баранини з картоплею можна приготувати за таким рецептом британської кухні. Грудинку чи лопатку баранини обжити, видалити трубчасті кістки, розрубати на шматки, посолити та обсмажити. За 5 хвилин до закінчення обсмажування обсипати борошном баранину.
Обсмажену баранину укласти в каструлю, додати томатну пасту, залити бульйоном чи водою і тушкувати на середній вогонь. Якщо баранина молода, то на тушкування потрібно 40-50 хвилин, а якщо не молода – 1,5-2 години.
Овочі очистити, промити, нарізати на часточки і перекласти до тушкованої баранини. Додати лавровий лист, перець горошок та тушкувати ще протягом 30 хвилин. При подачі готове рагу посипати рубаною зеленню.