Перейти до основного вмісту

Рагу з баранини з картоплею

Рецепт рагу з баранини з картоплею
Рейтинг: 4.3 Голосів: 14

Час приготування: 2 год 30 хв

Вихід рецепту: 6 порцій

Рецепт рагу з баранини з картоплею

Рецепт рагу з баранини з картоплею не відрізняється простотою, в цю страву входить безліч інгредієнтів, але приготовлена за цим рецептом баранина виходить дуже смачною.

Інгредієнти рецепту рагу з баранини з картоплею

Баранина
500
г
Картопля
600
г
Петрушка
1
гілочка
Цибуля ріпчаста
1
шт.
Ріпа
1
шт.
Морква
2
шт.
Томатна паста
2
ст.л.
Масло вершкове
2
ст.л.
Бульйон
2-3
склянок
Лавровий лист
1-2
шт.
Перець горошок
6-8
шт.
Зелень
Сіль

Рецепт приготування рагу з баранини з картоплею

Рагу з баранини з картоплею можна приготувати за таким рецептом британської кухні. Грудинку чи лопатку баранини обжити, видалити трубчасті кістки, розрубати на шматки, посолити та обсмажити. За 5 хвилин до закінчення обсмажування обсипати борошном баранину.

Обсмажену баранину укласти в каструлю, додати томатну пасту, залити бульйоном чи водою і тушкувати на середній вогонь. Якщо баранина молода, то на тушкування потрібно 40-50 хвилин, а якщо не молода – 1,5-2 години.

Овочі очистити, промити, нарізати на часточки і перекласти до тушкованої баранини. Додати лавровий лист, перець горошок та тушкувати ще протягом 30 хвилин. При подачі готове рагу посипати рубаною зеленню.