Тушкована баранина з квасолею
Час приготування: 2 год
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт тушкованої баранини з квасолею
Тушкована баранина з квасолею – одна з традиційних страв американської кухні, у цій страві дуже добре поєднується смак молодої баранини та вареної квасолі. Рецепт тушкованої баранини з квасолею нескладний у приготуванні, у цей рецепт входить кілька інгредієнтів. Крім баранини та квасолі, знадобляться помідори та цибуля, а також вершкове масло та спеції.
Інгредієнти рецепту тушкованої баранини з квасолею
Рецепт приготування тушкованої баранини з квасолею
Тушкована баранина з квасолею готується за таким рецептом американської кухні. Баранину обробити, промити та нарізати невеликими шматочками. Порізану баранину посолити, поперчити та обсмажити на вершковому маслі.
Квасолю перебрати, промити та замочити для набухання. Коли квасоля набухне, перекласти її в каструлю, додати обсмажену баранину, залити 2,5-3 склянками води та тушкувати на середньому вогні протягом 1 години.
Цибулю почистити, нарізати та злегка обсмажити. Обсмажену цибулю додати до баранини і квасолі, потім покласти порізані помідори та тушкувати все ще протягом 30-40 хвилин. Коли продукти повністю приготуються, тушковану баранину з квасолею присипати рубаною зеленню і одразу подавати.