Перейти до основного вмісту

Котлети з молочним соусом

Рецепт котлет з молочним соусом
Рейтинг: 4 Голосів: 14

Час приготування: 40 хв

Вихід рецепту: 4 порцій

Рецепт котлет з молочним соусом

Котлети з молочним соусом готуються за досить цікавим рецептом. Такі котлети не смажать на сковороді, а запікають у духовці, оскільки до їх поглиблення додається молочний соус. В результаті виходять дуже смачні котлети із молочним соусом.

Інгредієнти рецепту котлет з молочним соусом

М'ясо
500
г
Хліб білий
125
г
Сир тертий
2
ст.л.
Борошно пшеничне
1
ст.л.
Молоко
0,5
склянка
Масло вершкове
3
ст.л.
Сіль

Рецепт приготування котлет з молочним соусом

Котлети з молочним соусом можна приготувати за таким рецептом. З м'яса, розмоченого хліба та солі приготувати фарш, сформувати з нього котлети.

Сковороду змастити олією, укласти на котлети, у центрі котлети зробити поглиблення чайною ложкою. У поглиблення влити молочний соус, посипати тертим сиром, збризкати маслом і поставити в духовку на 10-20 хвилин.

Готові котлети викласти на підготовлену страву і гарнувати зеленим горошком або квасолею, картопляним пюре, капустою брюссельської або спаржею в молочному соусі. Зверху котлети полити соком, який утворився та їх запіканні. Котлети можна полити червоним соусом.