Котлети з молочним соусом
Час приготування: 40 хв
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт котлет з молочним соусом
Котлети з молочним соусом готуються за досить цікавим рецептом. Такі котлети не смажать на сковороді, а запікають у духовці, оскільки до їх поглиблення додається молочний соус. В результаті виходять дуже смачні котлети із молочним соусом.
Інгредієнти рецепту котлет з молочним соусом
Рецепт приготування котлет з молочним соусом
Котлети з молочним соусом можна приготувати за таким рецептом. З м'яса, розмоченого хліба та солі приготувати фарш, сформувати з нього котлети.
Сковороду змастити олією, укласти на котлети, у центрі котлети зробити поглиблення чайною ложкою. У поглиблення влити молочний соус, посипати тертим сиром, збризкати маслом і поставити в духовку на 10-20 хвилин.
Готові котлети викласти на підготовлену страву і гарнувати зеленим горошком або квасолею, картопляним пюре, капустою брюссельської або спаржею в молочному соусі. Зверху котлети полити соком, який утворився та їх запіканні. Котлети можна полити червоним соусом.