Чанахі
Час приготування: 2 год
Вихід рецепту: 8 порцій
Рецепт чанахі
Чанахі – традиційна страва грузинської кухні, чанахі готується з баранини з додаванням різноманітних овочів. У рецепт чанахі, крім баранини, входить безліч різних овочів - баклажани, картопля, квасоля стручкова, цибуля, помідори, гострий перець, а також зелень та спеції.
Інгредієнти рецепту чанахі
Рецепт приготування чанахі
Чанахи можна приготувати за рецептом грузинської кухні. Баранину обмити, нарізати невеликими шматками і покласти в глиняний горщик.
Цибулю та картопля очистити, промити, нарізати невеликими часточками, помідори нарізати половинками, квасолю очистити від прожилок і дрібно нарізати.
Підготовлені овочі перекласти в горщик до баранини, додати рубану зелень кінзи, посолити, поперчити, залити 2 склянками води, накрити кришкою і поставити в духовку на 1,5-2 години.
Готове чанахи не перекладають, а подають у тому ж посуді.