Італійське рагу з потрухів

Рецепт італійського рагу з потрухів
Рейтинг: 4.2 Голосів: 15

Час приготування: 1 год 30 хв

Вихід рецепту: 6 порцій

Рецепт італійського рагу з потрухів

Рагу з потрухів – традиційний рецепт італійської кухні, в Італії рагу готують не тільки на основі м'яса, але і з потрухів, виходить дуже смачне рагу. Рецепт рагу з потрухів не дуже складний у приготуванні, а в результаті ви отримаєте дуже смачну італійську страву.

Інгредієнти рецепту італійського рагу з потрухів

Потрухи
500
г
Картопля
600
г
Цибуля ріпчаста
1
шт.
Петрушка
1
гілочка
Морква
1
шт.
Томатна паста
0,5
склянка
Борошно пшеничне
1
ст.л.
Масло вершкове
2
ст.л.
Лавровий лист
Перець чорний мелений
Сіль

Рецепт приготування італійського рагу з потрухів

Рагу з потрухів можна приготувати за таким рецептом італійської кухні. Потрухи необхідно добре очистити, промити, посолити, злегка обсмажити, посипати борошном та смажити ще кілька хвилин.

Після цього додати 2 склянки бульйону або води, додати томатну пасту, накрити кришкою та тушкувати на слабкому вогні протягом 30 хвилин.

Картопля та овочі очистити, нарізати часточками, додати до потрухів, потім покласти лавровий лист, поперчити, перемішати і тушкувати ще 30 хвилин.