Шпинат із грінками

Рецепт шпинату з грінками
Рейтинг: 4.4 Голосів: 14

Час приготування: 1 год

Вихід рецепту: 4 порцій

Рецепт шпинату з грінками

Шпинат з грінками – одна із страв італійської кухні, в Італії при приготуванні страв широко використовується різна випічка, у тому числі хліб. Рецепт шпинату з грінками досить пост, при цьому ця італійська страва виглядає трохи незвичайною. Зазвичай шпинат або інші перетерті продукти намазується на хліб, а в даному випадку грінки виступають гарніром до шпинату.

Інгредієнти рецепту шпинату з грінками

Шпинат
1
кг
Борошно пшеничне
1
ст.л.
Молоко
1
склянка
Масло вершкове
1-2
ст.л.
Мускатний огріх
Цукор
Сіль

Рецепт приготування шпинату з грінками

Шпинат з грінками можна приготувати за рецептом італійської кухні. Шпинат перебрати, промити, залити невеликою кількістю води та відварити під кришкою на сильному вогні. Коли шпинат звариться, його потрібно протерти крізь сито.

Поки шпинат вариться, можна приготувати молочний соус. Змішати соус зі шпинатом, додати сіль, цукор, мускатний горіх та все перемішати.

Білий хліб нарізати невеликими скибочками, замочити в суміші молока, яйця та цукру, а потім обсмажити на вершковому маслі. На підготовлену тарілку викласти шпинат, довкола викласти грінки у вигляді гарніру.