Шніцель зі свинини

Час приготування: 30 хв
Вихід рецепту: 4 порцій, 4 шт.
Рецепт шніцелю зі свинини
Рецепт шніцелю зі свинини простий у приготуванні, але в результаті ви отримаєте дуже смачну страву зі свинини. Технологія приготування шніцелю дозволяє отримати дуже соковиту свинину з рум'яною скоринкою, яка не тільки дуже смачна, а й виглядає красиво та апетитно. Приготувавши шніцель за цим рецептом, ви отримаєте оригінальну та смачну основну страву зі свинини.
Інгредієнти рецепта
Рецепт приготування
Для приготування шніцелю зі свинини за цим рецептом краще взяти ниркову частину корейки або м'якоть задньої частини туші свині. М'ясо помити, очистити від жил та нарізати упоперек волокон на тонкі шматочки.
Підготовлені шматки свинини відбити, посолити, поперчити, потім змочити у збитому яйці та обваляти у сухарях. Сковороду прогріти, покласти вершкове масло та обсмажити на ньому шніцель зі свинини. Обсмажувати шніцель потрібно з двох боків, до одержання рум'яної скоринки.
З лимона зняти цедру, ошпарити окропом, дрібно нарізати і злегка обсмажити з каперсами на вершковому маслі. Після того, як шніцель зі свинини буде повністю підсмажений, викласти його на підготовлену страву та полити вершковим маслом, в якому смажилися каперси та цедра.
Зверху на кожен шматок шніцелю покласти скибочку лимона та посипати рубаною зеленню. Як гарнір можна подати набір овочів, заправлених маслом або смажену картоплю. Окремо до шніцелю зі свинини можна подати салат із овочів.