Бефстроганов зі смаженою картоплею

Рецепт бефстроганов зі смаженою картоплею
Рейтинг: 4 Голосів: 11

Час приготування: 40 хв

Вихід рецепту: 6 порцій

Рецепт бефстроганов зі смаженою картоплею

Рецепт бефстроганов зі смаженою картоплею не є найпростішим рецептом, але він того вартий. Приготовлений за цим рецептом бефстроганов із смаженою картоплею відрізняється дуже гарним смаком.

Інгредієнти рецепту бефстроганов зі смаженою картоплею

Яловичина
500
г
Картопля
1
кг
Сметана
3/4
склянка
Кетчуп
1
ст.л.
Цибуля ріпчаста
2
шт.
Борошно пшеничне
1
ст.л.
Масло вершкове
3
ст.л.
Зелень
Перець чорний мелений
Сіль

Рецепт приготування бефстроганов зі смаженою картоплею

Бефстроганов із смаженою картоплею можна приготувати за наступним рецептом. Для приготування бефстроганов рекомендується брати філейну частину, тонкий край або багаття.

М'ясо обмити, очистити від сухожиллів, розрізати на невеликі скибочки, відбити і нарізати дрібно соломкою.

Цибулю очистити, промити, дрібно нарізати і обсмажити на вершковому маслі.

Додати до цибулі нарізане м'ясо, посолити, поперчити і смажити 5-6 хвилин, періодично помішуючи.

Після обсмажування м'ясо посипати борошном, перемішати та обсмажити ще 2-3 хвилини, додати сметану, а через 2-3 хвилини додати кетчуп та посолити.

На гарнір до бефстроганов можна подати смажену картоплю та посипати дрібно нарізаною зеленню.