Біфштекс з картоплею
Час приготування: 45 хв
Вихід рецепту: 6 порцій
Рецепт біфштексу з картоплею
Біфштекс з картоплею – проста у приготуванні, але дуже смачна страва з яловичини, точніше – з яловичої вирізки. А смажена картопля відмінно підходить до біфштексу як гарнір. І хоча рецепт біфштексу з картоплею дуже простий, у вас вийде дуже смачна основна страва.
Інгредієнти рецепту біфштексу з картоплею
Рецепт приготування біфштексу з картоплею
Біфштекс з картоплею можна приготувати за наступним рецептом. Яловичу вирізку обмити, очистити від сухожиллів, нарізати на шматки поперек волокон, вагою приблизно 100-150 г, злегка відбити, поперчити, посолити і обсмажити на розігрітій олії 10-15 хвилин, з двох сторін.
Готовий біфштекс перекласти на підготовлену тарілку, полити соком, олією та гарнувати смаженою картоплею. Окремо подати натертий хрін. Також до біфштексу можна подати пікулі, салат та огірки.