Біфштекс з картоплею

Рецепт біфштексу з картоплею
Рейтинг: 4.6 Голосів: 13

Час приготування: 45 хв

Вихід рецепту: 6 порцій

Рецепт біфштексу з картоплею

Біфштекс з картоплею – проста у приготуванні, але дуже смачна страва з яловичини, точніше – з яловичої вирізки. А смажена картопля відмінно підходить до біфштексу як гарнір. І хоча рецепт біфштексу з картоплею дуже простий, у вас вийде дуже смачна основна страва.

Інгредієнти рецепту біфштексу з картоплею

Ялов'яча вирізка
600
г
Картопля
1
кг
Вершкове масло
Перець чорний мелений
Сіль

Рецепт приготування біфштексу з картоплею

Біфштекс з картоплею можна приготувати за наступним рецептом. Яловичу вирізку обмити, очистити від сухожиллів, нарізати на шматки поперек волокон, вагою приблизно 100-150 г, злегка відбити, поперчити, посолити і обсмажити на розігрітій олії 10-15 хвилин, з двох сторін.

Готовий біфштекс перекласти на підготовлену тарілку, полити соком, олією та гарнувати смаженою картоплею. Окремо подати натертий хрін. Також до біфштексу можна подати пікулі, салат та огірки.