Пісочний торт
Час приготування: 1 год 30 хв
Вихід рецепту: 8 порцій
Рецепт пісочного торта
Пісочний торт готується за нескладним рецептом, такий торт під силу приготувати навіть тим, хто не має особливих кулінарних навичок. У рецепт пісочного торта входить небагато інгредієнтів, а сам пісочний торт виходить дуже смачним.
Інгредієнти рецепта пісочного торта
Рецепт приготування пісочного торта
Пісочний торт можна приготувати за таким рецептом. Цукор змішати з пшеничним борошном, вершкове масло подрібнити. Змішати вершкове масло з цукром, борошном, ванільним цукром і лимонною цедрою, вбити яйця та замісити тісто для торта.
Підготовлене тісто для пісочного торта розділити на три частини та розкотити у вигляді круглих коржів. Тісто має бути товщиною близько 1 см. Коржі перекласти на деко та спекти в розігрітій 180°С (355°F) духовці до готовності.
Готовим коржам дати охолонути, а потім перекласти на блюдо один корж, зверху змастити рівним шаром варення, накрити другим коржом і знову промазати шаром варення. Верх третього коржа покрити глазур'ю, підсушити та прикрасити ягодами з варення, цукатами, мармеладом тощо, також можна верхній корж змастити збитим яйцем, посипати рубаним мигдалем і злегка присипати цукровою пудрою.