Перейти до основного вмісту

Сухий бісквітний торт

Рецепт сухого бісквітного торта
Рейтинг: 4.5 Голосів: 14

Час приготування: 45 хв

Вихід рецепту: 4 порцій

Рецепт сухого бісквітного торта

Сухий бісквітний торт – простий рецепт випічки. У рецепт сухого бісквітного торта входить лише борошно, цукор та яйця, такий торт легко приготувати в домашніх умовах.

Інгредієнти рецепту сухого бісквітного торта

Борошно пшеничне
1
склянка
Цукор
1
склянка
Яйця
8
шт.
Лимонна цедра
Вершкове масло

Рецепт приготування сухого бісквітного торта

Сухий бісквітний торт можна приготувати за таким рецептом. Жовтки розтерти з цукром до білого, всипати борошно, перемішати та обережно ввести збиті в міцну піну білки.

Форму для випікання змастити вершковим маслом, перекласти в неї отриману масу та випікати сухий бісквітний торт у розігрітій до 180°С (355°F) духовці протягом 15-20 хвилин. У тісто можна додати натерту цедру з одного лимона.