Сухий бісквітний торт
Час приготування: 45 хв
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт сухого бісквітного торта
Сухий бісквітний торт – простий рецепт випічки. У рецепт сухого бісквітного торта входить лише борошно, цукор та яйця, такий торт легко приготувати в домашніх умовах.
Інгредієнти рецепту сухого бісквітного торта
Борошно пшеничне
1
склянка
Цукор
1
склянка
Яйця
8
шт.
Лимонна цедра
Вершкове масло
Рецепт приготування сухого бісквітного торта
Сухий бісквітний торт можна приготувати за таким рецептом. Жовтки розтерти з цукром до білого, всипати борошно, перемішати та обережно ввести збиті в міцну піну білки.
Форму для випікання змастити вершковим маслом, перекласти в неї отриману масу та випікати сухий бісквітний торт у розігрітій до 180°С (355°F) духовці протягом 15-20 хвилин. У тісто можна додати натерту цедру з одного лимона.