Мигдальний торт

Час приготування: 1 год
Вихід рецепту: 8 порцій
Рецепт мигдального торта
Мигдальний торт – нескладний рецепт приготування домашньої випічки. Рецепт мигдального торта досить простий та містить у собі небагато інгредієнтів, тому його нескладно приготувати в домашніх умовах.
Інгредієнти рецепта мигдального торта
Рецепт приготування мигдального торта
Мигдальний торт можна приготувати за наступним рецептом. Мигдаль (400 г) промити, просушити і потовкти в ступі або подрібнити в м'ясорубці. Яйця розтерти з цукром до біла і змішати з подрібненим мигдалем, розтирати масу протягом 10-12 хвилин. Тісто розділити на дві рівні частини.
Деко змастити вершковим маслом, посипати сухарями, викласти тісто і випікати два коржі в розігрітій до 180°С (355°F) духовці протягом 12-15 хвилин.
Окремо приготувати вершковий крем. У вершки всипати цукор, ванільний цукор та поставити на вогонь. Варити крем, помішуючи, поки не загусне і не набуде світло-коричневого кольору. Після цього зняти вершковий крем з вогню, охолодити і вибити лопаткою.
Коли коржі для торта будуть готові, викласти на один рівний шар вершкового крему, накрити другим шаром, знову змастити вершковим кремом, посипати рубаним мигдалем і подати мигдальний торт до столу.