Печиво із сиром
Час приготування: 1 год
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт печива з сиром
Печиво з сиром – традиційний рецепт італійської кухні, в Італії завжди дуже популярна різна випічка з добавкою сиру та інших інгредієнтів. Рецепт італійського печива з сиром дуже простий, таке печиво можна приготувати в домашніх умовах. У рецепт цього італійського печива входить небагато інгредієнтів – лише борошно, твердий сир, вершкове масло та яйця.
Інгредієнти рецепту печива з сиром
Рецепт приготування печива з сиром
Печиво із сиром можна приготувати за таким рецептом італійської кухні. Вершкове масло розім'яти і добре перетерти з яєчними жовтками, додати тертий сир, борошно та замісити круте тісто.
Тісто розкотити в пласт завтовшки 0,5 см, вирізати різними виїмками фігурки та викласти на деко. Змастити печиво збитим жовтком та поставити у духовку.
Випікати печиво з сиром потрібно в попередньо розігрітій до 180-200°С (355-390°F) духовці протягом 15-20 хвилин. За бажання в печиво з сиром можна додати невелику кількість солі та меленого чорного перцю.