Рисовий пудинг
Час приготування: 1 год
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт рисового пудингу
Рисовий пудинг – дуже смачний десерт, цю страву можна легко приготувати із простих інгредієнтів. Для того, щоб приготувати рисовий пудинг, знадобиться рис, вершкове масло, яйця, молоко, а також родзинки та цукати. Рисовий пудинг вийде дуже ніжним та смачним.
Інгредієнти рецепту рисового пудингу
Рецепт приготування рисового пудингу
Рисовий пудинг можна приготувати за наступним рецептом. Рис перебрати, добре промити та покласти в киплячу воду на 10 хвилин. Після рис відкинути на сито, дати стекти воді, залити гарячим молоком і варити ще 15 хвилин, а після злегка охолодити.
Жовтки розтерти з цукром, додати ванільний цукор і ввести в зварений рис. Додати шматочки цукатів, промитий рис, олію, очищені та дрібно нарізані горіхи та збиті в густу піну білки.
Все добре перемішати і викласти у форму, попередньо змастивши її олією та посипавши сухарями. Форму з рисовим пудингом поставити в духовку із середнім жаром на 30-40 хвилин.
Після приготування рисовий пудинг вийняти з форми та подати до столу. Окремо у соуснику можна подати ягідний чи фруктовий соус.