Пісочне тістечко з мигдалем
Час приготування: 30 хв
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт пісочного тістечка з мигдалем
Пісочне тістечко з мигдалем легко приготувати, але при цьому таке тістечко відрізняється унікальним смаком з нотками мигдалю, ванілі та лимона.
Інгредієнти рецепту пісочного тістечка з мигдалем
Рецепт приготування пісочного тістечка з мигдалем
Пісочне тістечко з мигдалем можна приготувати за таким рецептом. Вершкове масло нарізати шматочками, цукор змішати з борошном. З'єднати вершкове масло з борошном, ваніліном та цедрою, вбити яйця (білок від одного яйця відставити для обмазування) та замісити тісто. Тісто скачати в кулю, накрити та поставити в холод на 30-60 хвилин.
Потім тісто розкотити в пласт завтовшки 0,5 см, вирізати за допомогою склянки або виїмки кухля. У центрі кожного кружка вирізати меншою виїмкою кружечок.
Отримані кільця викласти на деко, змастити збитим білком, посипати рубаним мигдалем та поставити в духовку на 10-15 хвилин. Готове тістечко можна обсипати зверху цукровою пудрою та покласти на блюдо з серветкою.