Перейти до основного вмісту

Пісочне тістечко з мигдалем

Рецепт пісочного тістечка з мигдалем
Рейтинг: 4.4 Голосів: 11

Час приготування: 30 хв

Вихід рецепту: 4 порцій

Рецепт пісочного тістечка з мигдалем

Пісочне тістечко з мигдалем легко приготувати, але при цьому таке тістечко відрізняється унікальним смаком з нотками мигдалю, ванілі та лимона.

Інгредієнти рецепту пісочного тістечка з мигдалем

Борошно пшеничне
2
склянок
Вершкове масло
150
г
Цукор
3/4
склянка
Ванільний цукор
0,5
ч.л.
Цедра лимона
0,5
шт.
Мигдаль
100
г

Рецепт приготування пісочного тістечка з мигдалем

Пісочне тістечко з мигдалем можна приготувати за таким рецептом. Вершкове масло нарізати шматочками, цукор змішати з борошном. З'єднати вершкове масло з борошном, ваніліном та цедрою, вбити яйця (білок від одного яйця відставити для обмазування) та замісити тісто. Тісто скачати в кулю, накрити та поставити в холод на 30-60 хвилин.

Потім тісто розкотити в пласт завтовшки 0,5 см, вирізати за допомогою склянки або виїмки кухля. У центрі кожного кружка вирізати меншою виїмкою кружечок.

Отримані кільця викласти на деко, змастити збитим білком, посипати рубаним мигдалем та поставити в духовку на 10-15 хвилин. Готове тістечко можна обсипати зверху цукровою пудрою та покласти на блюдо з серветкою.