Салат із червонокачанної капусти
Час приготування: 45 хв
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт салату з червонокачанної капусти
Салат з червонокачанної капусти готується за дуже простим рецептом, але для того, щоб такий салат вийшов ніжним, існують деякі особливості його приготування. У рецепт салату з червонокачанної капусти входить мінімум інгредієнтів – сама капуста, а також оцет та цукор, тому такий салат дуже легко приготувати.
Інгредієнти рецепту салату з червонокачанної капусти
Рецепт приготування салату з червонокачанної капусти
Салат із червонокачанної капусти можна приготувати за таким рецептом. Червонокачанну капусту промити і тонко нашаткувати. Після того, як червонокачанна капуста буде нашаткована, перекласти її в каструлю, обдати окропом та накрити кришкою.
Через 20-30 хвилин капусту відкинути на друшляк та промити під холодною водою. Капусту добре віджати, перекласти в салатник, посолити, залити оцтом, присипати цукром, добре перемішати і дати настоятися 20-30 хвилин.
Салат із червонокачанної капусти можна приготувати й іншим способом. Нашатковану капусту присипати сіллю та добре розім'яти руками до виділення темного соку.
Після цього капусту віджати, заправити оцтом олією, додати цукор та перемішати. Салат з червоної капусти можна подавати до свійської птиці, риби, м'яса або дичини.