Салат з буряка
Час приготування: 45 хв
Вихід рецепту: 2 порцій
Рецепт салату з буряка
Салат з буряка – один із традиційних рецептів української кухні, в українській кухні широко використовується буряк. Рецепт салату з буряка дуже простий, крім основного інгредієнта, в нього входить тільки масло, оцет і спеції.
Інгредієнти рецепту салату з буряка
Рецепт приготування салату з буряка
Салат із буряків можна приготувати за таким рецептом української кухні. Буряк промити, зварити або запекти в духовці.
Після того, як буряк звариться очистити його та нарізати соломкою, посолити, поперчити, додати масло, оцет та все добре перемішати.
Підготовлені буряки укласти в салатник та посипати дрібно нарізаною зеленню.
Також цей салат можна приготувати з додаванням відвареної картоплі. У цьому випадку буряків та картоплі береться рівну кількість.
Подають салат з буряка до вареного чи смаженого м'яса.