Салат з буряка

Рецепт салату з буряка
Рейтинг: 4.5 Голосів: 12

Час приготування: 45 хв

Вихід рецепту: 2 порцій

Рецепт салату з буряка

Салат з буряка – один із традиційних рецептів української кухні, в українській кухні широко використовується буряк. Рецепт салату з буряка дуже простий, крім основного інгредієнта, в нього входить тільки масло, оцет і спеції.

Інгредієнти рецепту салату з буряка

Буряк
2-3
шт.
Рослинна олія
2
ст.л.
Оцет
1
ст.л.
Зелень
Перець чорний мелений
Сіль

Рецепт приготування салату з буряка

Салат із буряків можна приготувати за таким рецептом української кухні. Буряк промити, зварити або запекти в духовці.

Після того, як буряк звариться очистити його та нарізати соломкою, посолити, поперчити, додати масло, оцет та все добре перемішати.

Підготовлені буряки укласти в салатник та посипати дрібно нарізаною зеленню.

Також цей салат можна приготувати з додаванням відвареної картоплі. У цьому випадку буряків та картоплі береться рівну кількість.

Подають салат з буряка до вареного чи смаженого м'яса.