Салат із квасолі
Час приготування: 1 год
Вихід рецепту: 2 порцій
Рецепт салату з квасолі
Салат з квасолі – один із численних рецептів салатів, в рецепт салату з квасолі входить селера, морква, листя салату, а також рослинна олія, оцет, гірчиця та спеції.
Інгредієнти рецепту салату з квасолі
Квасоля
1
склянка
Корінь селери
75
г
Морква
2-3
шт.
Салат
200
г
Олія рослинна
2
ст.л.
Оцет
Цукор
Гірчиця
Сіль
Рецепт приготування салату з квасолі
Салат із квасолі можна приготувати за наступним рецептом. Квасолю промити, замочити у воді, а після набухання відварити та охолодити.
Селеру очистити і нашаткувати тонкою соломкою. Моркву відварити, нарізати невеликими кубиками.
Селеру та моркву змішати, додати відварену квасолю, нарізаний зелений салат і все перемішати.
В окремій мисці змішати гірчицю, сіль, цукор та, оцет, поступово додаючи олію.
Підготовлений соус з'єднати з салатом, викласти гіркою в салатник та прикрасити салат із квасолі листям салату.