Перейти до основного вмісту

Салат із квасолі

Рейтинг: 4.4 Голосів: 5

Час приготування: 1 год

Вихід рецепту: 2 порцій,

Рецепт салату з квасолі

Салат з квасолі – один із численних рецептів салатів, в рецепт салату з квасолі входить селера, морква, листя салату, а також рослинна олія, оцет, гірчиця та спеції.

Інгредієнти рецепта

Квасоля
1
склянка
Корінь селери
75
г
Морква
2-3
шт.
Салат
200
г
Олія рослинна
2
ст.л.
Оцет
Цукор
Гірчиця
Сіль

Рецепт приготування

Салат із квасолі можна приготувати за наступним рецептом. Квасолю промити, замочити у воді, а після набухання відварити та охолодити.

Селеру очистити і нашаткувати тонкою соломкою. Моркву відварити, нарізати невеликими кубиками.

Селеру та моркву змішати, додати відварену квасолю, нарізаний зелений салат і все перемішати.

В окремій мисці змішати гірчицю, сіль, цукор та, оцет, поступово додаючи олію.

Підготовлений соус з'єднати з салатом, викласти гіркою в салатник та прикрасити салат із квасолі листям салату.