Вінегрет із фруктів та овочів

Рецепт вінегрету із фруктів та овочів
Рейтинг: 4.4 Голосів: 9

Час приготування: 20 хв

Вихід рецепту: 4 порцій

Рецепт вінегрету із фруктів та овочів

Вінегрет із фруктів та овочів можна приготувати за рецептом єврейської кухні, і хоча до рецепту вінегрету входить багато інгредієнтів, готуватися він дуже просто.

Інгредієнти рецепту вінегрету із фруктів та овочів

Картопля
3-4
шт.
Груша
1
шт.
Яблуко
1
шт.
Селера
50
г
Салат
50
г
Апельсин
1
шт.
Зелений горошок
50
г
Огірок
1
шт.
Морква
1
шт.
Майонез
0,5
склянка
Лимонний сік
2
ст.л.
Петрушка
Сіль

Рецепт приготування вінегрету із фруктів та овочів

Вінегрет із фруктів та овочів можна приготувати за наступним рецептом єврейської кухні. Картоплю відварити в шкірці, почистити та остудити.

Очищені груші, яблука, моркву, картоплю та огірки нарізати тонкими скибочками.

Нарізані фрукти з овочами укласти в миску, додати нарізану селеру, зелений горошок та листя петрушки.

Все перемішати, посолити, посипати цукром та змішати з майонезом та лимонним соком.

Готовий вінегрет можна скласти в салатник, прикрасити скибочками апельсина, зеленим салатом та часточками мандарину.