Вінегрет із фруктів та овочів
Час приготування: 20 хв
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт вінегрету із фруктів та овочів
Вінегрет із фруктів та овочів можна приготувати за рецептом єврейської кухні, і хоча до рецепту вінегрету входить багато інгредієнтів, готуватися він дуже просто.
Інгредієнти рецепту вінегрету із фруктів та овочів
Картопля
3-4
шт.
Груша
1
шт.
Яблуко
1
шт.
Селера
50
г
Салат
50
г
Апельсин
1
шт.
Зелений горошок
50
г
Огірок
1
шт.
Морква
1
шт.
Майонез
0,5
склянка
Лимонний сік
2
ст.л.
Петрушка
Сіль
Рецепт приготування вінегрету із фруктів та овочів
Вінегрет із фруктів та овочів можна приготувати за наступним рецептом єврейської кухні. Картоплю відварити в шкірці, почистити та остудити.
Очищені груші, яблука, моркву, картоплю та огірки нарізати тонкими скибочками.
Нарізані фрукти з овочами укласти в миску, додати нарізану селеру, зелений горошок та листя петрушки.
Все перемішати, посолити, посипати цукром та змішати з майонезом та лимонним соком.
Готовий вінегрет можна скласти в салатник, прикрасити скибочками апельсина, зеленим салатом та часточками мандарину.