Вінегрет із овочів
Час приготування: 1 год
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт вінегрету з овочів
Вінегрет з овочів – дуже смачний салат, і хоча в рецепт вінегрету з овочів входить велика кількість інгредієнтів, вони дуже органічно об'єднуються в цій страві.
Інгредієнти рецепту вінегрету з овочів
Картопля
4-5
шт.
Морква
1
шт.
Буряк
1
шт.
Огірки солоні
2
шт.
Квашена капуста
100
г
Яблука
1
шт.
Цибуля зелена
2
шт.
Оцет
0,5
ст.л.
Олія рослинна
2-3
ст.л.
Гірчиця
1
ч.л.
Кріп
Цукор
Перець чорний мелений
Сіль
Рецепт приготування вінегрету з овочів
Вінегрет із овочів готується за досить нескладним рецептом єврейської кухні. Картоплю відварити в шкірці, очистити та нарізати скибочками.
Огірки, яблука, моркву очистити та нарізати скибочками. Поєднати все з картоплею і квашеною капустою.
В окремій мисці розтерти гірчицю, сіль, цукор, перець, поступово додаючи рослинну олію, а потім розвести все оцтом.
Порізані овочі змішати з соусом, укласти в салатник і прикрасити скибочками відвареного буряка, зеленою цибулею та кропом.