Салат картопляний

Час приготування: 45 хв
Вихід рецепту: 2 порцій, 500 г
Рецепт картопляного салату
Картопляний салат – простий рецепт теплого салату з картоплі та зеленої цибулі, такий рецепт салату готується дуже просто, при цьому є дуже смачною стравою.
Інгредієнти рецепта
Картопля
500
г
Цибуля зелена
2-3
шт.
Оцет 9%
1
ст.л.
Олія рослинна
2
ст.л.
Зелень
Перець чорний мелений
Сіль
Рецепт приготування
Для того, щоб приготувати картопляний салат за цим рецептом, спочатку потрібно промити картоплю та відварити її в шкірці. Після того, як картопля звариться, її необхідно очистити нарізати скибочками, посолити, поперчити, додати олію, оцет і все добре перемішати.
Викласти картопляний салат на тарілку гіркою та присипати рубаною зеленню й дрібно нарізаною зеленою цибулею. Подають картопляний салат як самостійну страву у теплому вигляді.