Салат із тріски з помідорами
Час приготування: 1 год
Вихід рецепту: 2 порцій
Рецепт салату з тріски з помідорами
Салат із тріски з помідорами – традиційний рецепт німецької кухні, салат дуже смачний, ситний та нескладний у приготуванні з простих інгредієнтів. Рецепт салату з тріски з помідорами досить простий та включає тріску, помідори та інші овочі.
Інгредієнти рецепту салату з тріски з помідорами
Філе тріски
200
г
Огірок
1
шт.
Огірок солоний
1
шт.
Помідори
1
шт.
Зелений салат
75
г
Картопля
3
шт.
Майонез
0,5
склянка
Оцет
1
ст.л.
Сіль
Рецепт приготування салату з тріски з помідорами
Салат із тріски з помідорами можна приготувати за таким рецептом німецької кухні. Рибу зварити, охолодити та нарізати маленькими шматочками.
Картоплю зварити та почистити.
Очищену картоплю, солоні та свіжі огірки, помідори нарізати скибочками та з'єднати з нарізаним зеленим салатом.
Після салат посолити, додати майонез, оцет, перемішати та скласти гіркою.