Салат із білокачанної капусти

Рецепт салату з білокачанної капусти
Рейтинг: 4.4 Голосів: 9

Час приготування: 15 хв

Вихід рецепту: 4 порцій , 500 г

Рецепт салату з білокачанної капусти

Якщо сказати, що рецепт салату з білокачанної капусти простий – це майже нічого не сказати, рецепт цього салату входить тільки білокачанна капуста. Незважаючи на це, салат із білокачанної капусти дуже смачний та є гарним варіантом легкого салату або гарніру для різних м'ясних страв. Приготувати салат із білокачанної капусти можна швидко, не витрачаючи багато зусиль.

Інгредієнти рецепта салату з білокачанної капусти

Капуста білокачанна
500
г
Цукор
0,5
ст.л.
Оцет 9%
2
ст.л.
Рослинна олія
1
ст.л.

Рецепт приготування салату з білокачанної капусти

Щоб приготувати салат з білокачанної капусти за таким рецептом, спочатку білокачанну капусту потрібно промити та дрібно нашаткувати, злегка посолити та добре пом'яти руками до м'якого стану.

Потім з капусти віджати сік і перекласти в глибоку миску. Оцет потрібно змішати з цукром та полити капусту. Добре перемішати салат й залишити настоюватися на 30-40 хвилин.

Після того, як капуста злегка промаринується, полити її олією – й салат з білокачанної капустою готовий. Тепер його можна подавати на стіл як самостійну страву або як гарнір до смаженого або запеченого м'яса, птиці, ковбасок та до багато іншого.