Салат із білокачанної капусти
Час приготування: 15 хв
Вихід рецепту: 4 порцій , 500 г
Рецепт салату з білокачанної капусти
Якщо сказати, що рецепт салату з білокачанної капусти простий – це майже нічого не сказати, рецепт цього салату входить тільки білокачанна капуста. Незважаючи на це, салат із білокачанної капусти дуже смачний та є гарним варіантом легкого салату або гарніру для різних м'ясних страв. Приготувати салат із білокачанної капусти можна швидко, не витрачаючи багато зусиль.
Інгредієнти рецепта салату з білокачанної капусти
Рецепт приготування салату з білокачанної капусти
Щоб приготувати салат з білокачанної капусти за таким рецептом, спочатку білокачанну капусту потрібно промити та дрібно нашаткувати, злегка посолити та добре пом'яти руками до м'якого стану.
Потім з капусти віджати сік і перекласти в глибоку миску. Оцет потрібно змішати з цукром та полити капусту. Добре перемішати салат й залишити настоюватися на 30-40 хвилин.
Після того, як капуста злегка промаринується, полити її олією – й салат з білокачанної капустою готовий. Тепер його можна подавати на стіл як самостійну страву або як гарнір до смаженого або запеченого м'яса, птиці, ковбасок та до багато іншого.