Салат із квашеної капусти з журавлиною та яблуками
Час приготування: 15 хв
Вихід рецепту: 2 порцій
Рецепт салату з квашеної капусти з журавлиною та яблуками
Рецепт салату з квашеної капусти з журавлиною та яблуками не простий, а дуже простий, проте в результаті виходить дуже смачна та корисна страва – салат з квашеної капусти. Приготувати такий салат зовсім не складно, а такий гарнір добре підійде до різних страв з м'яса та птиці.
Інгредієнти рецепту салату з квашеної капусти з журавлиною та яблуками
Квашена капуста
500
г
Рослинна олія
1
ст.л.
Цукор
1-2
ст.л.
Журавлина
Яблука
Рецепт приготування салату з квашеної капусти з журавлиною та яблуками
Щоб приготувати салат із квашеної капусти з журавлиною та яблуками за цим рецептом, квашену нашатковану капусту потрібно укласти в салатник і полити рослинною олією, змішаною з цукром.
Салат із квашеної капусти буде більш цікавий, якщо в нього покласти свіжу або мочену брусницю, журавлину, яблука або салатну селеру.
Подають салат із квашеної капусти до свійської птиці, сардельок, сосисок, до смаженої свинини.