Перейти до основного вмісту

Суп із червоної квасолі

Рецепт супу з червоної квасолі
Рейтинг: 4.4 Голосів: 15

Час приготування: 2 год 15 хв

Вихід рецепту: 8 порцій

Рецепт супу з червоної квасолі

Суп із червоної квасолі – традиційна страва грузинської кухні. За таким рецептом суп із червоної квасолі готується досить просто, а в результаті виходить дуже смачна грузинська страва.

Інгредієнти рецепту супу з червоної квасолі

Квасоля
1,5
склянок
Цибуля ріпчаста
1-2
шт.
Грецькі горіхи
50
г
Борошно пшеничне
0,5
ст.л.
Вершкове масло
2
ст.л.
Перець гострий
Зелень
Сіль

Рецепт приготування супу з червоної квасолі

Суп із червоної квасолі можна приготувати за таким рецептом грузинської кухні. Перебрану та промиту квасолю залити 2 л холодної води, посолити та поставити варити.

Після того, як вода закипить зняти піну, що утворилася, та зменшити вогонь. Варити далі квасолю на невеликому вогні 1-1,5 години.

Цибулю почистити, порізати та обсмажити на вершковому маслі. Наприкінці обсмажування додати до цибулі червоний перець та борошно, та, безперервно помішуючи, смажити ще 1-2 хвилини.

Коли квасоля звариться, перекласти в неї обсмажену цибулю, подрібнені грецькі горіхи, посолити та варити на середньому вогні протягом 15-20 хвилин.

Під час подачі суп із червоної квасолі посипати дрібно нарізаною зеленню.