Суп із червоної квасолі
Час приготування: 2 год 15 хв
Вихід рецепту: 8 порцій
Рецепт супу з червоної квасолі
Суп із червоної квасолі – традиційна страва грузинської кухні. За таким рецептом суп із червоної квасолі готується досить просто, а в результаті виходить дуже смачна грузинська страва.
Інгредієнти рецепту супу з червоної квасолі
Рецепт приготування супу з червоної квасолі
Суп із червоної квасолі можна приготувати за таким рецептом грузинської кухні. Перебрану та промиту квасолю залити 2 л холодної води, посолити та поставити варити.
Після того, як вода закипить зняти піну, що утворилася, та зменшити вогонь. Варити далі квасолю на невеликому вогні 1-1,5 години.
Цибулю почистити, порізати та обсмажити на вершковому маслі. Наприкінці обсмажування додати до цибулі червоний перець та борошно, та, безперервно помішуючи, смажити ще 1-2 хвилини.
Коли квасоля звариться, перекласти в неї обсмажену цибулю, подрібнені грецькі горіхи, посолити та варити на середньому вогні протягом 15-20 хвилин.
Під час подачі суп із червоної квасолі посипати дрібно нарізаною зеленню.