Суп пюре із зеленого горошку
Час приготування: 45 хв
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт супу пюре із зеленого горошку
Суп пюре із зеленого горошку – традиційний рецепт американської кухні, у Сполучених Штатах готують безліч страв із зеленого горошку. Рецепт супу пюре із зеленого горошку дуже простий, до нього входить мінімум інгредієнтів nf його можна легко та швидко приготувати в домашніх умовах.
Інгредієнти рецепту супу пюре із зеленого горошку
Рецепт приготування супу пюре із зеленого горошку
Суп пюре із зеленого горошку можна приготувати за таким рецептом американської кухні. Для цього супу підійде консервований або свіжозаморожений горошок. Якщо горошок заморожений, його необхідно відварити, а потім протерти крізь сито. Консервований горошок варити не треба, а одразу протерти.
Окремо приготувати соус. Для цього борошно злегка просмажити на вершковому маслі, і, не перестаючи помішувати, влити гаряче молоко і проварити все протягом 10-15 хвилин.
Змішати протертий горошок із молочним соусом і посолити. У порційні миски влити суп-пюре, заправити вершковим маслом і прикрасити 2-3 ст.л. не протертого консервованого чи вареного горошку. Окремо до супу пюре із зеленого горошку подати грінки.