Суп гороховий з копченою грудинкою
Час приготування: 2 год
Вихід рецепту: 8 порцій
Рецепт горохового супу з копченою грудинкою
Гороховий суп з копченою грудинкою – традиційний рецепт шведської кухні, рецепт горохового супу з копченою грудинкою дуже простий та доступний кожному для приготування в домашніх умовах.
Інгредієнти рецепту горохового супу з копченою грудинкою
Рецепт приготування горохового супу з копченою грудинкою
Гороховий суп з копченою грудинкою можна приготувати за таким рецептом шведської кухні. Із копченої грудинки зварити бульйон та процідити.
Горох промити, залити холодною водою та відставити для набухання. Коли горох набухне, перекласти в бульйон та варити 1,5 години.
Цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками та злегка підсмажити на вершковому маслі. За 15-20 хвилин до кінця готування горохового супу додати цибулю та посолити.
Гороховий суп можна варити з копченою грудинкою або шинкою. Окремо до горохового супу з копченою грудинкою подають грінки із білого хліба, нарізані кубиками.